Moksi en Lucas & Steve moeten Summer Kick Off meer bezoekers bezorgen

Print
Moksi en Lucas & Steve moeten Summer Kick Off meer bezoekers bezorgen

Afbeelding: MONU

Door de stevige line-up met bekende dj’s als Moksi en Lucas & Steve hoopt het jubilerend festival Summer Kick Off in Meijel zaterdag 2200 bezoekers te trekken.

De Summer Kick Off is tien jaar geleden met 48 teams voor het beachvolleybaltoernooi en hooguit 500 bezoekers voor het afsluitend feest van start gegaan.

Uitgebreid
Dit jaar is het terrein uitgebreid zodat meer mensen terecht kunnen en mikt de organisatie op 2200 bezoekers. Zo is er een extra en kleiner podium en is het ‘vip-deck’ voor 20-plussers uitgebreid van 300 naar 500 staanplaatsen. Het aantal volleybalteams is overigens afgenomen tot 32.

Tickets zijn nog tot middernacht online verkrijgbaar voor 17,50 euro of 22,50 voor het 20+-deck. Zaterdag zijn ze aan de kassa 5 euro duurder.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen