Doden ongeluk A73 verbleven in Baarlo

Print
Doden ongeluk A73 verbleven in Baarlo

Afbeelding: SK-Media

De drie mannen die zaterdagochtend bij een ongeluk op de A73 tussen Maasbracht en Nijmegen omkwamen, verbleven in Baarlo.

Het gaat om twee mannen van 22 en 54 uit Polen en een 28-jarige Roemeen. De vierde inzittende is een 22-jarige man uit Polen. Hij bleef ongedeerd.

Seizoensarbeiders
De mannen waren gehuisvest op recreatiepark De Berckt in Baarlo. Daar verblijven seizoensarbeiders in stacaravans. Burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas is door de politie op de hoogte gebracht van het tragisch ongeval. Of er drank in het spel was, kan een woordvoeder van de politie Brabant-Oost niet zeggen. “De bestuurder van de auto is overleden.”

Volgens de politie vloog de auto bij de afslag Haps uit de bocht en reed daarna tegen een boom. De afrit was urenlang dicht voor politieonderzoek.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →