Auto ramt buurtwinkel in Kerkrade, bestuurder gewond

Print

Afbeelding: Arnaud Nilwik

In Kerkrade heeft zaterdagmiddag een auto de gevel van een winkel geramd.

Het voertuig kwam rond 16:30 uur in botsing met een andere auto op de kruising van de Begoniastraat en de Kasperenstraat. 

Veel bekijks
Een van de auto's schoot door en kwam tegen de buurtwinkel tot stilstand. De andere wagen eindigde in een heg. De beide bestuurders werden afgevoerd naar het ziekenhuis. Het ongeluk trok veel bekijks van omwonenden. 

Wat de oorzaak is van het ongeluk, is niet bekend. 

Omwonenden niet verrast
Omwonenden zeggen niet verrast te zijn. Volgens hen wordt er veel te snel gereden in deze straten. Een jaar geleden knalde een auto op precies hetzelfde kruispunt na een botsing tegen de woning aan de overkant van de winkel die ditmaal werd geraakt. Op die plek liggen nu varkensruggen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen