Video: kijk mee in het stadion bij het WMC

Print
Video: kijk mee in het stadion bij het WMC

Afbeelding: DL

Het tweede wedstrijdweekend van het WMC is inmiddels in volle gang en De Limburger kijkt mee en vooruit op de wedstrijden.

In totaal strijden gedurende dit WMC 120 korpsen uit 16 landen voor de kampioenstitels in de mars, de show en marsparade.

Laatste weekend
De eerste twee wedstrijdweekenden zijn traditioneel niet de meest bezochte, omdat grote namen en (wereld)toppers het laatste weekend 29 en 30 juli geprogrammeerd staan. Maar ook bekend is dat op het WMC onverwachte jurybeslissingen te verwachten zijn. Het kan zo maar zijn dat dit weekend een kampioen geboren wordt.  

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen