MVV'er Loshaj maakt rentree na lang blessureleed

Print
MVV'er Loshaj maakt rentree na lang blessureleed

Het oefenduel eindigde zaterdag in 0-4. Afbeelding: De Limburger

Florian Loshaj heeft zaterdag zijn rentree gemaakt bij MVV.

Hij kwam in de tweede helft in het veld in de oefenwedstrijd van MVV tegen nieuwbakken hoofdklasser SV Meerssen. De middenvelder komt terug van een zware knieblessure. Hij liep de kwetsuur op in de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, in april van dit jaar. 

Testspeler
De wedstrijd tussen MVV en Meerssen, gespeeld op sportpark Marsana, eindigde in 0-4. Testspeler Jonathan Okita was in de 9de minuut al trefzeker voor het Maastrichtse team. Pieter Nys verdubbelde de score in de 39ste minuut met een droog en laag afstandsschot.

Strafschop
Halverwege de tweede helft kreeg MVV zijn eerste strafschop toegekend. Alessandro Ciranni benutte deze buitenkans. In de laatste minuut werd Loshaj onderuitgehaald door de verdediging van Meerssen. Tuur Houben trof doel en zette zo de 0-4 op het scorebord.

ADO
Het is de tweede zege van MVV in de oefencampagne in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder werd met 11-2 gewonnen van SC Jekerdal. De volgende oefenwedstrijd van MVV is tegen een profclub: dinsdag is ADO Den Haag de tegenstander.