Grote verslagenheid bij werkgever op A73 omgekomen mannen

Print
Grote verslagenheid bij werkgever op A73 omgekomen mannen

Afbeelding: SK-Media

De werkgever van de drie mannen die zaterdagmorgen om het leven kwamen bij een ongeluk op de A73 heeft met verslagenheid gereageerd op het tragische incident.

"De slachtoffers waren allen zeer gewaardeerde medewerkers die al enige tijd voor ons werkzaam waren", staat te lezen in een verklaring van AB Werkt, een uitzendbureau voor de agrarische sector.

In shock
Vier medewerkers van de firma waren zaterdagmorgen in alle vroegte op weg van het vakantiepark in Baarlo waar ze woonden naar hun werk. Op de A73 bij het Brabantse Haps ging het omstreeks 6.30 uur mis. De auto van de vier mannen vloog uit de bocht en kwam tegen een boom tot stilstand. Twee Polen van 22 en 54 en een Roemeen van 28 jaar overleefden de klap niet. Hun 22-jarige Poolse collega raakte lichtgewond en kon na een controle in het ziekenhuis weer naar huis. Volgens zijn werkgever verkeert hij in shock. 

Herdenking
AB Werkt schrijft in de verklaring dat alles in het werk wordt gesteld om de familie van de Oost-Europeanen naar Nederland te halen. Het bedrijf houdt binnenkort ook een besloten bijeenkomst waarop collega's, vrienden en familieleden de slachtoffers kunnen herdenken. Wilma Delissen, de burgemeester van Peel en Maas, zal daarbij aanwezig zijn. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →