WMC live in je huiskamer

Print
WMC live in je huiskamer

Afbeelding: Peter Schols

Voor het eerst maakt het WMC gebruik van een livestream. Elk weekend zijn de wedstrijden in het stadion live te volgen via internet. Met vijf camera’s wordt alles vastgelegd.

Tijdens het WMC wordt er gebruikgemaakt van een nieuw fenomeen: livestream. Op deze manier kun je via internet live kijken naar de wedstrijden in het stadion.

Bereik
Het is een extra service en zorgt voor meer bereik. De drie tot nu toe gemaakte video’s zijn in totaal ruim 92.000 keer bekeken. "Daar zijn we heel blij mee”, zegt woordvoerder Maikel den Dekker. "We verwachten nog een piek in het laatste weekend. Dan komen veel buitenlandse deelnemers die een grote achterban hebben.”
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen