Noodweer veroorzaakt overlast in Limburg

Print
Noodweer veroorzaakt overlast in Limburg

Omdat het treinverkeer rond Maastricht stil kwam te liggen, moesten reizigers met de bus. Afbeelding: De Limburger

Flinke onweersbuien hebben woensdagmiddag in Limburg voor aardig wat overlast gezorgd.

Het treinverkeer rond Maastricht ligt plat door een blikseminslag, waardoor reizigers zijn aangewezen op bussen en een uur vertraging oplopen.

Buitenbad
In Weert werd het buitenbad van zwembad De IJzeren Man ontruimd, liet de politie weten. Badgasten konden terecht in het binnenbad. Ook op de weg is het oppassen in Limburg. De ANWB waarschuwt voor gladheid en slecht zicht.

Code geel
De komende uren trekt het onweer over de rest van het land. Het KNMI heeft code geel afgegeven voor de meeste provincies. In Brabant en Zeeland is code oranje van kracht. Rond Nijmegen bleef de deelnemers van de Vierdaagse noodweer bespaard. Ze hadden het wel warm: de temperatuur liep er op tot 32 graden.
 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen