Huwelijksaanzoek tijdens Vierdaagse: 'Trouwen papa met je wil'

© De Gelderlander/Tijs Rutten

Een bijzonder moment donderdag, toen het Vierdaagsecircus door Mook trok.

De Gelderlander

Op het bordes van het gemeentehuis ging Jochem Meulenbeek op zijn knieën voor zijn vriendin Karin Navis, die met haar vader de wandeltocht loopt.

Ultieme kansToen ze bij het gemeentehuis kwam, vroeg de bode haar even mee te lopen naar het versierde bordes. Daar stonden papa Jochem en kinderen Jorn, Sepp, Vince en Lara te wachten. Op hun t-shirts de woorden: 'Papa-wil-met-je trouwen'. "En toen ben ik natuurlijk netjes op de knieën gegaan", zegt de romanticus uit Bredevoort tegen De Gelderlander. "We hadden al langer zoiets van: misschien moesten we maar eens een keer gaan trouwen. Vandaag was natuurlijk de ultieme kans."

ZenuwenDie kans werd nog bijna om zeep geholpen, want de kinderen stonden in de verkeerde volgorde opgesteld. Daardoor stond er per ongeluk 'Trouwen-papa-met-je-wil'. "Moeten de zenuwen geweest zijn", denkt Meulenbeek. Voor het eindresultaat maakte het niet veel uit: Karin zei ja op het aanzoek.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal