Politie krijgt tien tips over in Frankrijk vermiste studente

Print
Politie krijgt tien tips over in Frankrijk vermiste studente

Custers kocht een treinkaartje naar Sainte Foy la Grande. Afbeelding: Google Streetview/Politie

De politie heeft tot op heden tien tips binnengekregen over de vermiste Elle Custers uit Spaubeek.

De 20-jarige studente is sinds dit weekend vermist; haar ouders sloegen alarm nadat ze niet aankwam op haar vakantieadres in Frankrijk.

Treinkaartje
Elle had normaal elke dag contact met haar ouders, maar toen het twee dagen stil bleef, waarschuwden haar vader en moeder de politie. De studente was per fiets en trein onderweg van haar au pair-adres in Spanje naar Frankrijk. Ze kocht zaterdag een treinkaartje om vanuit Bordeaux naar het nabijgelegen Sainte Foy la Grande te reizen, maar het is onduidelijk of ze daar ook geraakt is. 

Tienduizend keer gedeeld
De Limburgse politie plaatste zondagavond een bericht op Facebook waarin werd opgeroepen uit te kijken naar Elle. De post was maandagmorgen al meer dan tienduizend keer gedeeld. 

Op Facebook is inmiddels ook een pagina aangemaakt waarop in drie talen wordt opgeroepen om informatie over de zaak te delen. 
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →