Fortuna-supporter opgepakt na knokpartij Hasselt

Print
Fortuna-supporter opgepakt na knokpartij Hasselt

Afbeelding: Google Street View

Na een massale knokpartij in een café in het centrum van Hasselt is afgelopen weekend een supporter van Fortuna Sittard opgepakt. In totaal werden acht voetbalhooligans gearresteerd nadat de zaak kort en klein werd geslagen.

Dat meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. De politie in Hassselt bevestigt dat er een Nederlander is opgepakt en weer vrijgelaten, maar kon geen verdere informatie geven over zijn rol in het geheel.

Volgens de Vlaamse krant zijn de andere verdachten supporters van KRC Genk. Mogelijk hadden rivaliserende hooligans afgesproken om met elkaar op de vuist te gaan. Supporters van Everton zouden ook in het café Irish Times Pub aanwezig zijn geweest.

Bij de knokpartij vielen geen gewonden, maar het café liep wel veel schade op. Er werd onder meer met stenen en terrasmeubilair gegooid.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →