In Frankrijk vermiste Limburgse studente terecht

Print
In Frankrijk vermiste Limburgse studente terecht

Custers kocht een treinkaartje naar Sainte Foy la Grande. Afbeelding: Google Streetview/Politie

De vermiste studente Elle Custers is terecht. Het blijkt dat ze op haar bestemming geen contact kreeg met de buitenwereld.

Maandagmiddag kreeg de politie na dagen proberen contact met de 20-jarige Custers uit Spaubeek. Ze heeft na het telefoontje van de politie direct ook met haar familie gesproken.

Niets gehoord
Op haar vakantiebestemming in Frankrijk is geen netwerkverbinding, meldt de politie. Haar ouders stapten naar de politie nadat ze niets gehoord hadden van hun dochter, terwijl Elle normaal elke dag contact heeft. 

De studente was per fiets en trein onderweg van haar au pair-adres in Spanje naar Frankrijk. Ze kocht zaterdag een treinkaartje om vanuit Bordeaux naar het nabijgelegen Sainte Foy la Grande te reizen, maar daarna werd het stil. 

Facebook
Een miljoen mensen deelden het opsporingsbericht van de politie. Namens de familie bedankt de politie iedereen die op de een of andere manier heeft meegeholpen aan het oplossen van deze zaak.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen