In Frankrijk vermiste Limburgse studente terecht

Custers kocht een treinkaartje naar Sainte Foy la Grande.© Google Streetview/Politie

De vermiste studente Elle Custers is terecht. Het blijkt dat ze op haar bestemming geen contact kreeg met de buitenwereld.

Redactie

Maandagmiddag kreeg de politie na dagen proberen contact met de 20-jarige Custers uit Spaubeek. Ze heeft na het telefoontje van de politie direct ook met haar familie gesproken.

Niets gehoordOp haar vakantiebestemming in Frankrijk is geen netwerkverbinding, meldt de politie. Haar ouders stapten naar de politie nadat ze niets gehoord hadden van hun dochter, terwijl Elle normaal elke dag contact heeft.

De studente was per fiets en trein onderweg van haar au pair-adres in Spanje naar Frankrijk. Ze kocht zaterdag een treinkaartje om vanuit Bordeaux naar het nabijgelegen Sainte Foy la Grande te reizen, maar daarna werd het stil.

FacebookEen miljoen mensen deelden het opsporingsbericht van de politie. Namens de familie bedankt de politie iedereen die op de een of andere manier heeft meegeholpen aan het oplossen van deze zaak.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal