Broers in Kessel steggelen over wapperende vlaggen

Print
Broers in Kessel steggelen over wapperende vlaggen

Afbeelding: Laurens Eggen

Twee gebrouilleerde broers die tegenover elkaar wonen aan de Maas in Kessel hebben tot in de rechtbank ruzie gemaakt over drie wapperende vlaggen.

Aan de strijd is deze week een einde gekomen. Waar de gemeente eerder besloot dat de vlaggen elke avond gestreken moesten worden om geluidsoverlast te voorkomen, komt het college nu op dat besluit terug. De vlaggen mogen dag en nacht blijven wapperen omdat ze aan de gevel van de overbuurman geen geluid produceren, zo is gebleken uit onderzoek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen