'Johnny Quid' kiest voor een toekomst in de tuinbouw

Print
'Johnny Quid' kiest voor een toekomst in de tuinbouw

Afbeelding: AD

's-Gravenzander Matthijs van den Beukel die onder het alias Johnny Quid menig maal ophef veroorzaakte bij GeenStijl.nl en Dumpert.nl, gaat heel wat anders doen: de tuinbouw promoten.

Van den Beukel gaat werken voor het Naaldwijkse communicatiebureau Speax, dus in het hart van glastuinbouwgebied Westland. Aad Tijsen van Speax is erg blij met de komst van Van den Beukel. ,,We merken dat Matthijs vooral onder de aankomende generatie waanzinnig populair is en goed wordt gewaardeerd. Speax maakt een behoorlijke groei door en als Westlands bureau laat je dan deze kans niet lopen.''

Matthijs van den Beukel vertrok eerder al bij GeenStijl.nl en onlangs maakte de 's-Gravenzander bekend ook te stoppen bij zustersite Dumpert.nl. 

Twitter
Het eerste contact tussen Van den Beukel en Tijsen van Speax ontstond via Twitter, nu enige maanden geleden. "Per 1 augustus gaan we dus keihard knallen met Johnny", zegt Tijsen. Van den Beukel gaat onder meer aan het werk als copywriter en als projectleider op online opdrachten. "Uiteraard is het voor bedrijven, die een jonge doelgroep willen aanspreken ook mogelijk om een video met Matthijs te maken."