Kamal die miljoenen Postcodeloterij misliep, filmt zijn lot

Print
Kamal die miljoenen Postcodeloterij misliep, filmt zijn lot

Afbeelding: Rob Oostwegel

Sittardenaar Kamal Maihouane hoopt nu wel een winnaar te worden. Hij begint een eigen vlog op internet onder de naam ‘Kamals lot’.

Maihouane kwam het afgelopen jaar vaak in de media, nadat hij miljoenen misliep in de Nationale Postcode Loterij. Zijn loten bleken niet te zijn betaald door een mislukte automatische incasso, toen daar de Kanjerprijs op viel.

Leuk
De (landelijke) media stonden in de rij om de reactie van de ‘pechvogel’ vast te leggen. En hoewel het niet fijn is miljoenen mis te lopen, vond Maihouane de media-aandacht meestal wel leuk. Want wie maakt dat nu mee, gast zijn in de talkshow van Jinek of bij RTL Boulevard?

Bekendheid
Jammer alleen dat die ‘bekendheid’ ook tegen je kan werken, bijvoorbeeld als je gaat solliciteren. Maihouane wil zijn ‘roem’ nu op een manier inzetten die mogelijk wél in zijn voordeel werkt: als vlogger.
 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →