Limburgse zelfmoordspookrijder vervolgd voor dubbele moord

Print
Limburgse zelfmoordspookrijder vervolgd voor dubbele moord

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

De man uit Schimmert die begin dit jaar opzettelijk een ernstig ongeluk veroorzaakte op de Duitse snelweg, wordt vervolgd voor dubbele moord en zesvoudige poging tot moord.

Dat meldt de Aachener Zeitung

Tegengestelde richting
De 47-jarige Charles T. reed in januari in tegengestelde richting over de A4 bij Düren toen hij met hoge snelheid frontaal op meerdere voertuigen botste. Eén man stierf direct aan zijn verwondingen, een ander slachtoffer kwam in het ziekenhuis te overlijden. Nog eens zes mensen raakten gewond. De snelweg moest daarnaast urenlang worden afgesloten. 

Afscheidsbrief
In de auto van T. werd later door de politie een afscheidsbrief gevonden. Daaruit kon worden opgemaakt dat hij tegen het verkeer in was gereden om zichzelf van het leven te beroven. Dat lukte niet; de 47-jarige Limburger raakte ernstig gewond en staat in september terecht. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →