Gewonde na burenruzie om plassend hondje

Print
Gewonde na burenruzie om plassend hondje

Afbeelding: ANP

Een 49-jarige inwoner van het Brabantse Putte is zaterdagavond zwaar mishandeld door eigenaren van een hond, die het dier eerder die dag tegen de auto van het slachtoffer hadden laten plassen.

 

Toen de autobezitter hier iets over zei, ontstond een woordenwisseling waarbij hij de echtgenote van de hondenbezitter zou hebben vastgepakt. De politie wist de ruzie te sussen en de partijen gingen uit elkaar.

Kennelijk zat het de mannelijke hondenbezitter niet lekker. Hij ging, samen met zijn zoon, later verhaal halen bij het slachtoffer thuis. Daarbij stompten, sloegen en schopten beiden het slachtoffer langere tijd en tot bloedens toe en gebruikten ook het tuinmeubilair om de man af te tuigen.

Na de mishandeling lieten ze het slachtoffer hulpeloos achter. Hij is behandeld in een ziekenhuis.

De verdachten werden later thuis opgepakt en zitten zondag nog vast. Bij aanhouding bleek dat ze flink hadden gedronken.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →