YouTuber Ties maakt motorboot van tape

Print
YouTuber Ties maakt motorboot van tape

Afbeelding: Youtube

YouTuber Ties Granzier uit Linne heeft een motorboot gemaakt van duct tape, pvc-buizen, regenpijpen, bierkratten en zijn oude bed.

Het proces van inkopen doen tot te water gaan is te zien in zijn nieuwe video, die zondag online kwam en een kwartier duurt. Het bewerken van de video duurde langer dan een week. Zo lang werkte Ties naar eigen zeggen nog nooit aan een item.

Buitenboordmotor
Het is niet voor het eerst dat Ties (met bijna 600.000 abonnees op YouTube) een boot bouwt van tape. De eerste was echter zonder motor. Nu ging hij een stap verder door een buitenboordmotor aan te schaffen en die aan het voornamelijk plastic skelet te bevestigen.

Gaatje
Eenmaal in het water sputterde de motor nog wat tegen en bleek er een klein gaatje in de bodem te zitten. Die problemen werden snel verholpen, waarna Ties met dertig per uur over het water in de buurt van zijn woonplaats ging.
 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen