'House Opa’ steelt de show op Tomorrowland

Print
Feestvierders op het populaire festival Tomorrowland werden afgelopen weekend vergezeld door een opmerkelijke danser: de 85-jarige Johan de Vries was voor het tweede jaar op rij van de partij.

De vitale tachtiger, die zichzelf House Opa noemt, danste de benen onder zijn lijf vandaan en hoopt nu dat hij genoeg likes verzamelt op sociale media zodat hij volgend jaar zijn eigen podium krijgt.

Lees ook: Rollator-man gaat helemaal los op WMC

Wekelijks op technofeestjes
De 85-jarige House Opa gaat naar eigen zeggen nog wekelijks naar technofeestjes en was ook zondag van de partij in het Belgische Boom, waar hij de show stal met zijn pittige danspasjes.

Ultieme wens
De man uit Haarlem droomt stiekem van zijn eigen podium op het populaire festival en publiceerde verschillende video’s van zijn choreografie op zijn Facebook-pagina om likes te verzamelen zodat hij zijn ultieme wens kan verwezenlijken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen