Verrips verlengt bij Sparta, op proef bij MVV

Verrips sluit maandag bij de training in stadion De Geusselt.© De Limburger

Sparta Rotterdam heeft het contract met doelman Michael Verrips met een jaar verlengd. Tegelijkertijd meldde de Rotterdamse eredivisionist maandag dat Verrips, vorig seizoen tweede keeper achter Roy Kortsmit, deze week een stage loopt bij MVV. De Maastrichtse club uit de Jupiler League kan de doelman voor een jaar huren.

ANP

Verrips (20) had een contract tot medio 2018, met een optie voor nog een jaar. Die heeft Sparta nu gelicht. De club hoopt dat Verrips bij verhuur ervaring kan opdoen in de top van de Jupiler League waarmee zijn ontwikkeling zal versnellen.TrainingVerrips speelde eerder voor de jeugd van Vitesse/AGOVV, PSV en FC Twente. Tevens kwam hij uit voor diverse elftallen van Oranje. Hij doorliep de O18 t/m O20. In Rotterdam kwam hij voornamelijk uit voor Jong Sparta. Verrips sluit maandag aan bij de training in Stadion de Geusselt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal