Man opnieuw opgepakt voor moord in flat Maastricht

Print
Man opnieuw opgepakt voor moord in flat Maastricht

Afbeelding: De Limburger/Harry Heuts

De politie heeft een man die al eerder opgepakt werd in verband met de moord op de 55-jarige Jack Koker in de ANWB-flat in Maastricht, opnieuw aangehouden.

De 41-jarige man uit Maastricht werd op 8 juni voor het eerst opgepakt in verband met de moordzaak in een flat aan het Koningsplein. 

Informatie
De verdachte werd vervolgens door de rechter-commissaris in vrijheid gesteld, maar omdat er nu nieuwe informatie naar boven is gekomen, is de man opnieuw opgepakt. Om welke informatie dat precies gaat, is niet duidelijk. 

Vijf verdachten
De 41-jarige Maastrichtenaar is de zesde verdachte die wordt opgepakt in de zaak. Eerder werden al vijf verdachten in Den Haag aangehouden. Het ging om drie mensen zonder vaste woon- en verblijfplaats, een 21-jarige man en een 28-jarige vrouw. Van hen zit alleen de 21-jarige man nog vast.

Jack Koker werd op dinsdagochtend 30 mei dood gevonden in zijn appartement op de vijfde verdieping van de ANWB-flat. Hoe hij om het leven is gebracht, is niet duidelijk.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen