Man (65) overleden na vechtpartij in Valkenburg

Print
Man (65) overleden na vechtpartij in Valkenburg

Afbeelding: Istock

De 65-jarige man die zwaargewond raakte na een vechtpartij in Valkenburg is donderdagnacht overleden.

De man moest na een vechtpartij op de Salviastraat al gereanimeerd worden, in het ziekenhuis bezweek hij uiteindelijk aan zijn verwondingen. 

Overleden
Bij de knokpartij raakten meerdere mensen slaags, de 65-jarige man uit Valkenburg raakte daarbij zwaargewond en moest ter plekke gereanimeerd worden. Het slachtoffer werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, daar overleed hij aan zijn verwondingen. 

De politie is een buurtonderzoek begonnen. Daaruit moet onder meer blijken wat de aanleiding voor de vechtpartij was en wie er bij betrokken waren. De politie roept mensen die iets hebben gezien of meer weten ook op om zich te melden. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen