Meerdere getuigen: man stierf na ruzie met jongeren

Print
Meerdere getuigen: man stierf na ruzie met jongeren

De plek waar het incident zich afspeelde. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

De 65-jarige man die donderdagnacht overleed na een vechtpartij in Valkenburg had ruzie met een groep jongeren.

Dat hebben meerdere getuigen bevestigd aan De Limburger. 

Reanimatie
Het 65-jarige slachtoffer uit Valkenburg moest na de vechtpartij al gereanimeerd worden, in het ziekenhuis bezweek hij uiteindelijk aan zijn verwondingen. Tegenover De Telegraaf laat de vrouw van het slachtoffer weten: "Ze hebben hem met vier man naar de grond gewerkt. Daarna heeft één hem vastgehouden terwijl de anderen op hem insloegen."

Onderzoek
De politie laat weten dat er inderdaad een ruzie tussen jongeren en het slachtoffer aan vooraf ging. "Er is iets gebeurd tussen de jongeren en het slachtoffer, maar wat precies dat is nog onduidelijk. Dat onderzoeken we momenteel nog", laat een woordvoerder weten. Meer wil de politie er op dit moment niet over kwijt. Ook over de doodsoorzaak kan de politie momenteel nog niets zeggen. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen