Gerucht dat Welten dorpskroeg kwijtraakt klopt niet

Print
Gerucht dat Welten dorpskroeg kwijtraakt klopt niet

De uitbaters van café Teerling. Afbeelding: De Limburger/Arnaud Nilwik

Het gerucht dat Welten zijn laatste dorpskroeg kwijtraakt, blijkt niet te kloppen. Maar de eigenaren zoeken wel een opvolger.

Het ‘nieuws’ ging als een lopend vuurtje door de Heerlense dorpskern: Welten heeft straks geen café meer als ook ‘Teerling’ zijn deuren sluit.

Twintigers
Fout, zo zeggen de huidige uitbaters Susan de Bres-Hendriks en haar man Jelle. Het duo nam de kroeg zes jaar geleden als twintigers over en mocht niet klagen over klandizie.

Zoektocht
Toch zeggen ze toe te zijn aan een volgende stap. En dus is de zoektocht geopend naar kandidaten die het enige café in het dorp willen overnemen. "Pas als dat gelukt is, vertrekken we." Oftewel: Welten komt niet zonder kroeg te zitten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen