Uitsluitsel doodsoorzaak Willem Evers laat op zich wachten

Print

De plek waar het incident zich afspeelde. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

De scan van het lichaam van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg heeft geen uitsluitsel over de precieze oorzaak van zijn overlijden gegeven.

Op het lichaam van de man moet sectie worden verricht. De uitslag daarvan wordt op zijn vroegst in de loop van volgende week verwacht.

Confrontatie
Evers kwam donderdagnacht om het leven na een confrontatie met een groep jongeren aan de Salviastraat. Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt nog door de politie onderzocht. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Crisisberaad
Zaterdag om 11.00 uur komen buurtbewoners, gemeente en Slachtofferhulp samen in het stationsgebouw van Valkenburg voor een besloten crisisberaad. 

Lees ook: Buurt geschokt na dood Willem Evers: 'Hier kon je op wachten'

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen