Sectie op lichaam Willem Evers afgerond, nog geen duidelijkheid

Print
Sectie op lichaam Willem Evers afgerond, nog geen duidelijkheid

De plek waar het incident zich afspeelde. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

De sectie op het lichaam van Willem Evers, de man die afgelopen week om het leven kwam bij een vechtpartij in Valkenburg, is afgerond.

Dat laat de politie weten op navraag van De Limburger.

De politie wil nog niet zeggen wat de uitkomst van de sectie is en vraagt met het oog op zorgvuldigheid meer tijd. Het antwoord op de vraag waaraan Evers precies is overleden zal dus nog even uitblijven. In de loop van de week hoopt de politie hier meer over te kunnen zeggen. 

Confrontatie
Evers kwam donderdagnacht om het leven na een confrontatie met een groep jongeren aan de Salviastraat in de wijk Broekhem-noord in Valkenburg. Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt nog door de politie onderzocht. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen