Sectie op lichaam Willem Evers afgerond, nog geen duidelijkheid

Print
Sectie op lichaam Willem Evers afgerond, nog geen duidelijkheid

De plek waar het incident zich afspeelde. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

De sectie op het lichaam van Willem Evers, de man die afgelopen week om het leven kwam bij een vechtpartij in Valkenburg, is afgerond.

Dat laat de politie weten op navraag van De Limburger.

De politie wil nog niet zeggen wat de uitkomst van de sectie is en vraagt met het oog op zorgvuldigheid meer tijd. Het antwoord op de vraag waaraan Evers precies is overleden zal dus nog even uitblijven. In de loop van de week hoopt de politie hier meer over te kunnen zeggen. 

Confrontatie
Evers kwam donderdagnacht om het leven na een confrontatie met een groep jongeren aan de Salviastraat in de wijk Broekhem-noord in Valkenburg. Wat er zich precies heeft afgespeeld, wordt nog door de politie onderzocht. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen