Drie aanhoudingen na dood Willem Evers

Print
Drie aanhoudingen na dood Willem Evers

De plek waar het incident zich afspeelde. Afbeelding: De Limburger/Ermindo Armino

De politie heeft woensdagochtend drie jongeren aangehouden in verband met de vechtpartij in de Salviastraat in Valkenburg vorige week. Na die vechtpartij kwam de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg om het leven.

Twee jongens uit Valkenburg (15 en 17 jaar) en een jongen uit Schimmert (17 jaar) worden verdacht van openlijke geweldpleging.

De uitslag van sectie op het lichaam van Evers laat nog op zich wachten, aldus de politie.

Confrontatie
De drie jongens worden verhoord in de hoop nog meer helderheid te krijgen over de feiten en omstandigheden van die avond. Duidelijk is dat er een confrontatie op straat heeft plaatsgevonden tussen de 65-jarige man en enkele jongeren. Naar verluidt had die confrontatie verband met onrust rond een groep jongeren in de buurt.

Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen