Groesbeker gewond na aanrijding met politiewagen

Print
Groesbeker gewond na aanrijding met politiewagen

Foto ter illustratie Afbeelding: Istock

Een 47-jarige man uit Groesbeek is woensdagavond op de Jan Steenweg gewond geraakt na een aanrijding met een politiewagen.

De man reed rond 22.00 uur tegen het verkeer in op een eenrichtingsweg. De bromfietser reageerde niet op stoptekens, geluidssignalen en het zwaailicht, waarop de politiewagen hem inhaalde.

Traumahelikopter
Op de Jan Steenweg in Groesbeek kwam het tot een aanrijding met de politiewagen en een geparkeerde auto. De Groesbeker kwam ten val en leek ernstig gewond. Hij was niet aanspreekbaar. De traumahelikopter die werd opgeroepen bleek bij aankomst niet meer nodig. De Groesbeker was intussen was bijgekomen.

Onderzoek
De man is naar het ziekenhuis gebracht en onderzocht. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Hij wordt verdacht van het rijden onder invloed. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies gebeurd is.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen