Buitenvertoning Peelfilm Venray afgelast

Print
Buitenvertoning Peelfilm Venray afgelast

Filmmaker Wiek Lenssen. Afbeelding: De Limburger/Stefan Koopmans

De buitenvertoning van de film ‘Portretten uit de Peel’ van Wiek Lenssen in het Odapark in Venray is vanwege de slechte weersvoorspellingen afgelast.

De openlucht bioscoop, met behalve de documentaire over Peelbewoners ook een optreden van Arno Adams en een theatraal verhaal van Frans van de Pas, is voor Venray verplaatst naar dinsdag 15 augustus als de weergoden organisator Lenssen beter gezind zijn. Deze Ode aan de Peel zoals het evenement heet vindt in totaal in vijf Peelgemeenten plaats.

Meijel
De eerstvolgende filmvertoning in buitenlucht staat gepland op vrijdag 11 augustus in Meijel. Mensen die zich voor de voorstelling hebben aangemeld, krijgen rond de middag te horen of het doorgaat. Ode aan de Peel is bovendien te zien in Horst (12 augustus), Nederweert-Eind (16 augustus) en Helenaveen (20 augustus).

De film van Lenssen is eerder dit jaar als beste lange film bekroond tijdens het Limburgs Filmfestival in Venlo.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen