Gezochte Duitser crasht na achtervolging

Print
Gezochte Duitser crasht na achtervolging

Afbeelding: iStock

Een Duitser die bij de grensovergang in Kerkrade op de vlucht sloeg voor de Nederlandse politie, is na een achtervolging gecrasht.

De man werd dinsdag kort voor middernacht bij de grens door de politie tegengehouden. Bij controle van zijn identiteit bleek dat de man van 49 in ons land gezocht wordt. Toen agenten de man wilden aanhouden, ging hij er vandoor richting Duitsland.

Achtervolging
De Nederlandse politie zette samen met Duitse collega's de achtervolging in door Herzogenrath-Merkstein en Übach-Palenber. In Geilenkirchen-Immendorf kwam de vlucht tot een einde toen de man de controle over zijn auto verloor. Hij raakte een verkeersbord en kwam tot stilstand tegen de vangrail.

De man raakte niet gewond. Hij is door de politie in Heinsberg opgepakt. De politie doet nog onderzoek naar de zaak.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen