'Kim Jong Trump' is een virtuele hit

Print
'Kim Jong Trump' is een virtuele hit

Afbeelding: Liberation

De prachtige montage van Trump en Jong-un donderdagochtend op de voorpagina van de Franse krant Liberation trekt veel aandacht. Het is hard op weg een virtuele hit te worden.

Twee leiders die graag grote woorden gebruiken. Twee leiders die niet door iedereen even serieus worden genomen. Twee leiders ook met nucleaire slagkracht. Natuurlijk is Donald Trump geen Kim Jong-un maar als het op heftige retoriek aankomt, delen de Amerikaan en de Noord-Koreaan toch wel enig dna ofwel zoals de kop van Libération luidt Trump-Kim, Atomes Crochus vrij vertaald in de woordspeling: de beide mannen hebben wel wat gemeenschappelijke atomen.

Montages
De montage van vanochtend op de voorpagina van de Franse krant Liberation is van de hand van de Fransman Guillaume Titus-Carmel, op twitter bekend als Guillaume TC. Hij maakt al een aantal jaren levensechte montages aan de hand van foto's van beroemdheden. Meestal zijn dat Franse sterren maar soms gaat hij op de internationale toer zoals met een briljante Barack Obama/ Bob Marley en nu deze Kim Jong-un/ Donald Trump.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen