MVV legt Belgische oud-international Ogunjimi vast

Print
MVV legt Belgische oud-international Ogunjimi vast

Afbeelding: MVV.nl

MVV heeft zaterdag op de open dag Marvin Ogunjimi gepresenteerd als nieuwe aanwinst voor komend seizoen. De spits, oud-international van België, zal met rugnummer 9 spelen. Hiermee heeft MVV eindelijk een spits binnen gehengeld voor de competitie.

MVV verloor de nodige aanvallende spelers in het tussenseizoen. Thomas Verheijdt, Patrick N'Koyi en Luis Pedro verlieten de club. Tot voor kort had MVV Koen Kostons (17 jaar) als enige spits binnen de gelederen. Afgelopen week werd echter ook vleugelaanvaller Jonathan Okita gecontracteerd.

Gezin
Trainer Ron Elsen had al eerder contact gehad met Ogunjimi, alvorens hij naar Maastricht kwam om mee te trainen. "Hij heeft kort geleden zijn zaken bij zijn vorige club in Kazachstan geregeld, om hier te kunnen komen spelen", zo liet de coach weten. "Hij heeft hier in de buurt een gezin, met twee kinderen. Dus hij wil graag hier zijn." 

Ogunjimi tekende twee maanden geleden nog een contract bij Okzhetpes in Kazachstan, maar is daar dus inmiddels weg. Hij speelde eerder voor Genk, RKC, Standaard Luik en Real Mallorca. Daarna begon hij aan een omzwerving rond de wereld met clubs als Strömsgodet (Noorwegen), Suwon (Zuid-Korea), Ratchaburi (Thailand) en Skënderbeu (Albanië).