Post over 'kuiken tussen hotwings' bij KFC in Heerlen gaat viraal

Print
Post over 'kuiken tussen hotwings' bij KFC in Heerlen gaat viraal

Afbeelding: Istock/ Joost Kerkhof

Een klacht van Joost Kerkhof uit Doenrade aan het adres van fastfoodketen KFC gaat momenteel viraal op Facebook. Kerkhof beweert dat hij maandagavond een kuiken tussen zijn hotwings vond.

Het Facebook-bericht is inmiddels duizenden keren gedeeld en kan rekenen op een kleine 20.000 reacties.

Snapchat
Kerkhof en een vriend gingen maandagavond nog even voor een snelle snack langs de plaatselijke kippengigant. Toen ze tijdens hun autorit de befaamde hotwings een voor een oppeuzelden kwamen ze op een gegeven moment een stuk tegen dat volgens Kerkhof een kuiken was. "Mijn vriend heeft er nog een snapchat van gemaakt en toen direct uit het raam gekiept. De honger was ons wel over."

'Aandachtsgeil'
Of het daadwerkelijk een kuiken was is dus niet bekend, maar dat maakt aan de reacties te zien niks uit. De KFC moet het flink ontgelden, maar er is ook een groep mensen die het opneemt voor de fastfoodketen. "Waarom ben je dan niet teruggegaan naar de KFC in Heerlen? Dan hadden jullie het samen op kunnen lossen", luidt een van de reacties. Anderen beschuldigen Kerkhof ervan dat hij 'aandachtsgeil' is. 

Kerkhof had niet verwacht dat zijn post dit teweeg zou brengen. "Ik had gedacht dat wat vrienden zouden reageren, maar dit is misschien iets teveel van het goede om eerlijk te zijn." 

De KFC zelf heeft nog niet gereageerd.