Masturberende jongeman valt vrouw met kind lastig

Print
Masturberende jongeman valt vrouw met kind lastig

Foto ter illustratie Afbeelding: iStock

Dinsdagmiddag is een vrouw uit Sittard op de Kollenberg lastiggevallen door een masturberende jongeman. Ze had haar kind bij zich.

Dat zegt haar vriend Jos tegen De Limburger. Een politiewoordvoerder bevestigt dat er dinsdagmiddag rond 16.30 uur een melding is gedaan van een 'schennispleger' op de Kollenberg.

Masturberen
Zijn vriendin was rond 15:00 uur haar dieren aan het verzorgen op een stukje weiland op de Kollenberg toen plots een jongeman opdook. “Hij ging eerst zonder aanleiding dreigend bij het hek staan”, zegt Jos. Daarna deed de man zijn broek naar beneden en begon te masturberen. "Hij was ongekend brutaal."

Spoorloos
Zijn vriendin probeerde tevergeefs een foto te maken en belde daarna de politie. Toen de agenten arriveerden was de exhibitionist nergens meer te vinden. “Het is verschrikkelijk dat die man hier nu gewoon vrij rondloopt”, zegt Jos. 

Signalement
Jos schat de masturberende blanke man tussen de vijfentwtintig en dertig jaar oud. “Volgens mijn vriendin droeg hij een donkere spijkerbroek en een petje en had hij donker haar.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →