7-jarig jongetje vermist na aanslag Barcelona, familie wanhopig

Print
7-jarig jongetje vermist na aanslag Barcelona, familie wanhopig

Afbeelding: Facebook/Tony Cadman

De zevenjarige Julian Cadman uit Australië is na de aanslag op de Ramblas in Barcelona nog steeds vermist. De familie doet nu via Facebook een oproep om het jongetje zo snel mogelijk terug te vinden.

Julian Cadman raakte donderdag gescheiden van zijn moeder. Zij raakte zwaargewond toen een terrorist met een busje inreed op voetgangers op de Ramblas. Julians moeder, Jom Cadman, is ondertussen gevonden in een ziekenhuis. Haar toestand is stabiel. 

Wanhopig
De neef en grootvader van Julian zijn ondertussen wanhopig op zoek naar hem. "Deel dit bericht alstublieft, zeker als je familie of vrienden in Barcelona hebt", schrijft Julians opa op Facebook.

Jom en haar zoontje waren naar verluid in Barcelona voor een bruiloft. Andrew Cadman, de vader van Julian, vertelt dat hij zijn zoontje een paar uur voor de aanslag nog heeft gesproken. Hij vliegt naar Barcelona om Julian te zoeken. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen