Acht tips over dodelijke schietpartij

Print
Acht tips over dodelijke schietpartij

Afbeelding: De Limburger

De politie heeft na een oproep donderdagochtend acht tips binnengekregen over de dodelijke schietpartij waarbij de 44-jarige Kemal Zengin om het leven kwam.

De politie benadrukt dat elk detail belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Om deze reden is ook een digitaal buurtonderzoek gestart op Facebook. Daarnaast worden er posters verspreid. 

Sectie
Uit de sectie die op het lichaam van Kemal is gepleegd, blijkt dat hij daadwerkelijk door geweld om het leven is gekomen. Op het lichaam zijn diverse schotwonden aangetroffen. 

Schietpartij
Kemal werd maandagnacht door iemand opgewacht en van dichtbij met meerdere kogels doodgeschoten. De 44-jarige man is een bekende in Blerick en met zijn broer betrokken bij café De Hoek aan de Fort Sint Michielstraat in Blerick. Omwonenden hoorden rond 03.00 uur 's nachts een knal en vervolgens nog eens zes schoten achter elkaar. De politie trof Kemal zwaargewond voor zijn woning aan de Klingerbergsingel in Blerick aan. Reanimatie mocht niet meer baten, hij overleed ter plekke. Een buurtbewoner zag meerdere kogelhulzen liggen die afkomstig leken te zijn van een automatisch geweer. De dader zou na de schietpartij in een auto zijn gevlucht.

Er is nog niemand aangehouden.

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen