Storing maakte Facebook en Instagram onbereikbaar

© LoboStudioHamburg / Pixabay/AD

Wie deze middag even op Facebook wilde kijken liep tegen verschillende problemen aan.

AD

Het sociale netwerk had wereldwijd te kampen met bereikbaarheidsproblemen. 'Facebook is snel weer online', kregen mensen die nog moeten inloggen te zien. Ook Instagram, eigendom van het Amerikaanse bedrijf, kende soortgelijke problemen.

Weer bereikbaarNiet alleen in ons land liepen gebruikers tegen problemen aan, ook in Groot Brittannië melden veel media problemen. Veel mensen konden al een uur het sociale netwerk niet gebruiken. De storing maakt voor velen de hele site geheel onbereikbaar. Er waren echter ook mensen die wisten te melden dat ze alleen geen nieuwe bewerkingen meer konden doen.Even na vier uur vandaag kwamen de eerste meldingen van mensen binnen die weer normaal gebruik konden maken van Instagram en Facebook. Voor de meeste mensen lijkt het netwerk op dit moment weer goed bereikaar.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal