IN BEELD: Eerste schooldag voor brugpiepers en kleuters

Dat moment dat jullie kersverse brugpieper met gloednieuwe schooltas wegfietst naar de middelbare school. Of dat je vierjarige voor het eerst een klas binnen wandelt. Je staat vast al klaar met de fotocamera of smartphone om dit historische moment in een kinder- én (groot)ouderleven vast te leggen.
Print

Mail je mooiste, ontroerendste of leukste foto van hét moment naar redactie_beeld@delimburger.nl of stuur ze via WhatsApp naar 06-51671811. Wie weet, verschijnt jouw kiek in de krant en op www.delimburger.nl.

Vergeet niet de naam en woonplaats van de fotograaf en het kind te vermelden en naar welke school hij of zij gaat.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen