Toch geen breuk voor Angelina Jolie en Brad Pitt?

Print
Toch geen breuk voor Angelina Jolie en Brad Pitt?

Brad Pitt en Angelina Jolie Afbeelding: EPA

Brad Pitt en Angelina Jolie geven hun relatie naar verluidt opnieuw een kans na een intense spirituele therapie. Dat beweert de Britse krant The Daily Mail. Het koppel kondigde een jaar geleden hun scheiding aan.

De sterren hebben elkaar voor het eerst gezien sinds ze hun breuk aankondigden en volgens intimi hebben ze besloten hun relatie nog een kans te geven. Dat heeft biograaf van het koppel Ian Halperin aan The Daily Mail gezegd. "De twee hebben elkaar in het huis van een vriend ontmoet. Brad heeft de eerste stap gezet en vervolgens zijn ze elkaar in de armen gevlogen. Er zijn eerst flink wat tranen gevloeid en vervolgens hebben ze alles uitgepraat. Jolie en Pitt hebben tijd genomen om bewust te 'herkoppelen' en intensieve therapie te volgen om hun relatie opnieuw een kans te geven."

De breuk kwam er na incident op een vlucht van Frankrijk naar Los Angeles vorig jaar. Toen zou Pitt in een ruzie verwikkeld zijn geraakt met zijn oudste zoon Maddox. Vrienden van het koppel vreesden dat de twee nooit meer de brokken zouden kunnen lijmen. Maar nu zou de tijd zonder elkaar geholpen hebben om alles in perspectief te plaatsen.

Ian: "Angelina was heel kwaad na die ruzie. Het ging er erg heftig aan toe. Ik heb met heel veel insiders, familie en vrienden, gesproken. Niemand dacht dat de twee dit ooit zouden kunnen overwinnen. Maar nu hebben zowel Brad als Angelina beseft dat ze samen gelukkiger zijn. Sinds dat moment groeien de twee opnieuw naar elkaar toe. Vandaag zijn ze erg positief. Angelina heeft hard aan zichzelf gewerkt na het incident, Brad ook. En ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar."

Scheiding
Bijna een maand geleden begonnen de geruchten over een eventuele hereniging. Toen meldde het blad Us Weekly dat de scheiding van tafel was. "De scheiding is van tafel", beweerde de bron van Us Weekly zelfs. "Ze hebben in de afgelopen maanden helemaal niets gedaan om de scheiding in gang te zetten en niemand denkt nog dat dat binnenkort wel gaat gebeuren."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →