Kijkcijferhit Lucky TV’s Willy straks ook in Heerlen

Print
Kijkcijferhit Lucky TV’s Willy straks ook in Heerlen

Afbeelding: Lucky TV

Sander van de Pavert gaat met zijn succesrubriek Lucky TV door het land toeren en doet op 4 november Heerlen aan. Afgelopen voorjaar verzorgde de tv-maker theatershows in Den Haag en nu komen daar tien shows door het land bij.

“Het lijkt nog maar gisteren dat ik op mijn benedenverdieping begon met Lucky TV, uren kijken, snijden, knippen in mijn eentje. Dat ik mijn visie op het gebrek hiervan in het Nederlandse televisielandschap nu deel met volle zalen is een briljante ervaring”, zegt Van de Pavert in een toelichting. “We hebben zoveel verzoeken binnengekregen om het land in te gaan, dat ik graag op tour ga. Ik kijk enorm uit naar de reacties buiten Den Haag.''

Grote hits
Van de Pavert vat met Lucky TV in het programma De Wereld Draait Door al tien jaar lang de televisiedag samen: met knip- en plakwerk vervangt hij het nieuws tot een nieuwe werkelijkheid. Zijn filmpjes van koning Willy of over 'Werken bij de NOS' werden ook op sociale media grote hits. Het duet Time of My Life dat Donald Trump en Hillary Clinton 'zongen' na hun laatste verkiezingsdebat werd zelfs wereldnieuws.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →