Service

Belangrijke mededeling over je digitale account bij De Limburger

Print
Belangrijke mededeling over je digitale account bij De Limburger

Afbeelding: De Limburger

Wij werken bij De Limburger voortdurend aan betere online producten voor jou, zoals de website en app waarmee je digitaal de krant kunt lezen. Om dat ook in de toekomst te kunnen blijven doen, dienen we ons administratief systeem te moderniseren. Heb je een digitaal account (registratie) bij De Limburger? Dan moeten we je vragen om jouw gegevens te controleren en bovendien een nieuw wachtwoord aan te maken.

In een van de afgelopen dagen heb je hierover een brief of e-mail ontvangen. Hierin lees je hoe je in enkele stappen jouw gegevens kunt controleren en je wachtwoord moet wijzigen.

Nieuw account verplicht om digitale krant te blijven lezen!
Sinds dinsdag 5 september 13:00 uur dien je namelijk voor de digitale krant van De Limburger in te loggen met je (nieuwe) e-mailadres en je nieuwe zelfgekozen wachtwoord.

  • Heb je een brief of e-mail ontvangen met daarin een unieke code om jezelf opnieuw te activeren? Klik dan hier 
  • Heb je geen brief of e-mail ontvangen om je account opnieuw te activeren? Registreer je dan hier om verder te blijven lezen.

Vragen? Neem contact op!
Heb je vragen, neem dan contact op met onze Lezersservice via het nummer 088 - 77 66 550.

Bereikbaarheid Lezersservice
Lezersservice is bereikbaar op werkdagen van 09.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur. Op dinsdag 5 en woensdag 6 september kun je bellen tot 20.00 uur.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →