Alle verdachten in zaak-Willem Evers op vrij voeten

Print
Alle verdachten in zaak-Willem Evers op vrij voeten

Bloemen op de plek van de fatale vechtpartij. Afbeelding: De Limburger/Harry Heuts

Net als de drie eerder opgepakte jongeren uit Valkenburg en Schimmert is ook de vierde verdachte in de zaak-Willem Evers weer op vrije voeten.

De 16-jarige Valkenburger blijft wel verdachte in de zaak.

Vechtpartij
De vier jongeren waren vorige maand verwikkeld in een vechtpartij met de 65-jarige Evers. Hij sprak de hangjongeren aan op hun gedrag waarna de situatie danig escaleerde. Evers werd na de vechtpartij gereanimeerd, maar dat mocht niet baten. Hij overleed In de loop van de nacht in het ziekenhuis.

Doodsoorzaak
Nog altijd is niet precies duidelijk wat de exacte doodsoorzaak is. Evers kampte immers met hartproblemen. Het is nog onduidelijk of de geconstateerde hartfalen het gevolg zijn van de vechtpartij met de hangjongeren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen