Hond vastgebonden en achtergelaten in Imstenraderbos

Print
Hond vastgebonden en achtergelaten in Imstenraderbos

Het baasje liet Titan vastgebonden aan een boom achter in het Heerlense Imstenraderbos. Dierenbeschermingscentrum Limburg is op zoek naar mensen die weten van wie Titan is. Afbeelding: Dierenbeschermingscentrum Limburg

In het Heerlense Imstenraderbos is maandagochtend een achtergelaten hond aangetroffen. Het dier zat vastgebonden aan een boom en werd aangetroffen door een wandelaar.

Het gaat volgens Dierenbeschermingscentrum Limburg om de achtjarige hond Titan. Het dier is opgevangen en naar het asiel gebracht. 

Zoeken
Wie het baasje is, is niet bekend. Titan is twee keer gechipt maar niet goed geregistreerd. Het Dierenbeschermingscentrum zoekt via Facebook naar de eigenaar. Het is strafbaar om een dier achter te laten. 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen