Boze Heerlenaar dreigt luidruchtige hond om te brengen

© DL

Een bewoner van de wijk Zeswegen-Nieuw Husken in Heerlen is een luidruchtige hond zó beu dat hij dreigt het beest om te brengen.

De Redactie

De schrijver tikte een brief waarin hij zegt gif te strooien in meerdere voortuinen in de straat als de overlast niet snel afneemt.

Drastische maatregelenDe hond zou urenlang blaffen en ook 's nachts de rust verstoren. "Op dit moment, zaterdag 19:00 uur, is het alweer een paar uur raak", staat te lezen in de dreigbrief. Als de overlast voor komende zaterdag niet afneemt, gaat de schrijver over tot drastische maatregelen. "Ik waarschuw u, u speelt met het leven van uw hond!", klinkt het tot besluit.

Een foto van het A4-tje staat op een besloten Facebookpagina van de wijk en is ook te vinden op Dumpert. De brief is ondertekend met een achternaam. Het is niet duidelijk of dit ook de echte naam van de schrijver is.

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal