Ouders in elkaar geslagen Amber doen extra oproep naar getuigen: “Het gaat niet goed met haar”

Print
Ouders in elkaar geslagen Amber doen extra oproep naar getuigen: “Het gaat niet goed met haar”

Afbeelding: HBVL

De ouders van Amber Terwingen uit Maasmechelen (18) die zaterdag in elkaar werd geslagen, smeken getuigen om zich te melden. "Het kan niet dat niemand iets gezien heeft", zegt moeder Miriam Florax.

De Maasmechelse Amber Terwingen (18) werd zaterdag zwaar toegetakeld door een groepje van vijf jongens, nadat ze het had opgenomen voor haar homoseksuele vriend Mathijs. Amber heeft aan de afranseling een gebroken neus, een hersenschudding en een gekneusde oogkas overgehouden. Ze wordt donderdag geopereerd.

Lees ook: Zoektocht naar jongens die Amber in elkaar sloegen verloopt moeizaam

Anoniem

"Het gaat niet goed met haar", zegt de moeder. "Het onderzoek loopt, maar de politie komt geen stap verder zonder getuigen. Daarom willen wij, als ouders van Amber en Mathijs, een extra oproep naar getuigen doen. Als iemand iets weet of iemand iets heeft gezien: meld je dan alsjeblieft. Mail mij, spreek mij aan op Facebook of laat iets aan de politie weten. Het mag anoniem. Getuigen mogen er zeker van zijn dat we nooit de namen bekend zullen maken. Als ouders gaan we er kapot aan dat de daders vrijuit gaan. Het kan toch niet dat ze voor zoiets ongestraft blijven?"

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen