Vermiste Jenny en studiegenootje na orkaan op Sint Maarten zijn terecht

Print
Vermiste Jenny en studiegenootje na orkaan op Sint Maarten zijn terecht

Inzet: Jenny Linders uit Weert. Afbeelding: Ministerie van Defensie/Facebook

Jenny Linders (21) uit Weert die enige tijd vermist was na de verwoestende orkaan op Sint Maarten is weer terecht. Ook haar studiegenootje Jordy Stijnen uit Landgraaf verkeert in goede gezondheid.

Jenny vertrok een week geleden voor stage naar Sint Maarten. Woensdagmorgen had moeder Céline voor het laatst contact met haar. De studenten betrokken een huis in Philipsburg, de hoofdstad van Sint Maarten.

Schuilen
Toen orkaan Irma woensdagmiddag over het eiland trok, besloot het tweetal te schuilen bij de buren. Donderdag rond 00:30 uur (Nederlandse tijd) nam Jordy Stijnen contact op met zijn ouders om te zeggen dat hij en Jenny veilig zijn. Leon, de vader van Jordy laat op Facebook weten dat volgens zijn zoon op het eiland 'flink wordt geplunderd'. Ook hoopt Leon snel meer te horen van zijn zoon omdat de volgende orkaan alweer onderweg is. 

Lees ook: Limburgers houden contact met verwoest Sint Maarten: 'Maak me toch zorgen'

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →