Elsen verwacht pittig potje tegen 'olietanker' De Graafschap

Print
Elsen verwacht pittig potje tegen 'olietanker' De Graafschap

Afbeelding: ANP/Jeroen Jumelet

Als Joeri Schroijen de ballen in Doetinchem net zo makkelijk in het doel legt als tijdens de training van donderdag, dan zit het wel snor voor MVV op bezoek bij De Graafschap.

De lol en het plezier spatten er vanaf tijdens de training van MVV.  

Goed gestart
"We moeten eerder remmen dan aanduwen", beaamt Ron Elsen het enthousiasme. De resultaten zijn dan ook positief voor de Maastrichtenaren. “We zijn redelijk goed gestart", zegt de trainer met gevoel voor understatement. MVV is na drie wedstrijden nog ongeslagen en bekleedt op de ranglijst een fraaie derde plek.

Loshaj en Pereira
Florian Loshaj die de afgelopen week uitkwam voor Kosovo onder 21 trainde donderdag alweer mee in Maastricht. Steven Pereira, die uitkwam voor Kaapverdië, moet nog aansluiten bij de groep. "Ik spreek hem straks", zei Elsen. Of hij fit is en kan spelen, is nog niet duidelijk. Maar volgens Elsen gaan zowel Loshaj en Pereira zeer waarschijnlijk mee naar de Achterhoek.

Dat geldt niet voor Sherman Martina, die al geruime tijd sukkelt met een knieblessure.

Olietankers
Elsen verwacht een pittige wedstrijd in Gelderland. "De Graafschap, maar ook Cambuur en NEC, dat zijn de olietankers van de eerste divisie. De Graafschap heeft een goede ploeg. En de sfeer in het stadion is altijd fantastisch. Dus dat wordt een behoorlijk potje."