Slecht weer zorgt voor ophef rond concert Anouk

Print
Slecht weer zorgt voor ophef rond concert Anouk

Afbeelding: ANP

Het slechte weer zorgt voor veel ophef rond het concert van Anouk. De Haagse zangers treedt vrijdagavond op het strand in Scheveningen op, maar door de regen en de slechte voorspellingen worden de kaartje massaal aangeboden op de website Ticketswap.

Sommigen willen hun kaarten zelfs voor 5 euro verkopen, terwijl voor een toegangsbewijs bijna 40 euro moest worden betaald.

Voorprogramma geschrapt
De organisatie liet vrijdagochtend weten dat het concert doorgaat, maar dat het voorprogramma met optredens van Piñata en Friends of the Family vanwege het weer is geschrapt. Deze mededeling leidde tot veel verontwaardigde reacties van bezoekers, die geld terug willen omdat ze nu 'alleen maar' Anouk te zien krijgen. Ook roepen veel mensen de organisatie op om het concert volledig af te gelasten vanwege het slechte weer. Er wordt vrijdagavond mogelijk ook onweer verwacht en aan zee zal er een harde wind staan.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →