Johnny de Mol en zijn Anouk stappen in huwelijksbootje

Print
Johnny de Mol en zijn Anouk stappen in huwelijksbootje

Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie op de rode loper van het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala. Afbeelding: ANP Kippa

Johnny de Mol heeft zijn vriendin Anouk van Schie ten huwelijk gevraagd. De 38-jarige presentator maakt het blijde nieuws vandaag bekend op Instagram met de veelzeggende tekst: "She said yes!"

De felicitaties voor het kersverse bruidspaar stromen inmiddels binnen. 'Gefeliciteerd! Echt gaaf!' en 'Als ik het iemand gun, dan ben jij het. Van harte!', schrijven zijn fans bij het kiekje.

Willeke Alberti, Johnny's moeder, noemt het aankomende huwelijk 'het mooiste cadeau dat een moeder kan krijgen'. Meer wil de zangeres voorlopig niet kwijt over het heuglijke nieuws.

Johnny en Anouk zijn ruim een jaar samen. De blonde KUS-zangeres, die uit een eerdere relatie dochtertje Kiki (3) heeft, verhuisde onlangs met de De Moltelg naar een Goois landgoed. Johnny liet daarmee zijn geliefde penthouse in hartje Amsterdam achter zich voor een villa in Blaricum dichterbij zijn familie.

About last night.. !! ???????????? #happiestmanalive #wegaantrouwen #feestje #vastleggendiemomenten #mijnvrouw #ringwasgoed

Een bericht gedeeld door Johnny De Mol (@johnnydemolofficial) op

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →